Distanshealing Östersund

EVAs healing med samtal 60 min

Denna behandling består av att jag med mina händer utövar lätt handpåläggning på kroppen, behandlingen utförs påklädd. Behandlingen utförs i samråd med dig. Jag frågar dig om det är okej att starta och då börjar behandlingen.

Tid är tilltagen för Samtal före och efter behandling. Medialvägledning/vägledning via healingen kan förekomma. Vi avgör innan behandling hur du vill om eventuella budskap uppkommer om dom skall delges efter behandling eller inte.

Certifierad i Reiki Healing 1 och 2, diplomerad samtalsterapeut i Livscoachning.

Har ni frågor och funderingar kring Healing och Reikihealing hör gärna av er.

Förtydligande

Hänvisar till Reiki förbundet för mer information.

Samtalsbehandling utifrån ICF normer och riktlinjer.

EVAs Distanshealing 35 min

Distanshealing sker under 20 minuter, och 10 – 15 minuter innan behandling så sätter du dig ned i lugn och ro. Under behandlingstiden skickar jag dig distanshealing.
När sessionen är över så väntar jag 5 minuter och då finns det möjlighet till återkoppling om du önskar. Samtal före behandling går också bra.

Distanshealing Östersund

EVAs Livscoachning, behandlingar och erbjudanden

Här hittar du behandlingar för både ditt fysiska och mentala mående. Dock har jag inte kompetensen att utföra medicinska bedömningar eller behandlingar som motsvarar läkarvårdens kompetens.

Jag jobbar under sekretess men dina personuppgifter lagras hos BokaDirekt när du bokar din tid där. Behandlingarna sker antingen genom fysiska träffar via personliga möten, samtal via telefon eller digitala träffar. Eftersom jag kan arbeta på distans kan jag erbjuda distanshealing.

Om någon form av anteckning angående behandling kan föras men jag kan inte förvara dessa för jag inte har något låsbart skåp att förvara de i, så får dessa antecknas och sparas av dig. Gäller även vid digitala träffar.
Under Livscoachbehandling kommer det att föras anteckningar i en lättare form vilka jag kan fota av och skicka till dig via mail eller sms om det går bra för dig. Delger även information om detta när behandling sker.

Samtal med vägledning motsvarar inte möte med psykolog eller kurator utan handlar om att du kan få dela med mig och där vi tillsammans bollar livets ämnen. Vägledning sker tillsammans med dig under behandlingstiden. Denna behandling har utformats utifrån mångårig yrkeserfarenhet inom vård och omsorg där samtal förts i olika former om livets händelser.

Avläsning och Medial vägledning har en annan inriktning och grund men går under samtal på grund av att samtal förs i samband med behandlingen.

Livscoachning i kort förklaring är en form av samtal där man bland annat ställer reflekterande frågor och utforskar möjligheter till förändring inom önskat område eller situation i livet.

Om du exempelvis bor i närheten av Östersund så som Strömstad, Vänersborg, Trollhättan eller Uddevalla så har du mig nära till hands. Men eftersom jag även genomför samtal och distanshealing så kan du bo vart som helst i landet och ändå få min hjälp.

Pris

Behandlingar/ Erbjudande Priser/Kr
EVAs Healing med samtal 60min 500
EVAs Distanshealing 35 min 400
EVAs Samtal 30min 200
EVAs samtal 60min
Med val utifrån: medialvägledning eller avläsning
400
EVAs Massage halvkropp 30 min 400
EVAs Massage helkropp 60 min 520
Paketbehandlingar:  
EVAs Massage Halvkropp och Healing 90min 800
EVAs Personligcoachning Livscoachning/vägledning 60 min 500
Distanshealing Östersund

Slutord för denna presentation

EVAs Livscoachning handlar om att kunna ge och dela med mig av min kunskap och erfarenhet som
ger dig som kund möjlighet till välmående och hälsa ur ett holistiskt perspektiv för hela dig.

Välkommen

Evas Livscoachning

063-13 35 90

© Evas Livscoachning 2020. Alla rättigheter reserverade.
Innehållet på sidan är privat vilket betyder att texter och bilder inte får kopieras.
Distanshealing Östersund