Behandlingar

Pris

Behandlingar/ Erbjudande Priser/Kr
EVAs Healing med samtal 50min 450
EVAs Healing på distans 35 min 350
EVAs Samtal 30min 200
EVAs samtal 60min
Med val utifrån: vägledning, medialvägledning eller avläsning
400
EVAs Livscoachning 60 min utbildningspris 200
EVAs Massage halvkropp 30 min 400
EVAs Massage helkropp 50 min 520
Paketbehandlingar:
Healing med medialvägledning 90min 600
Livscoaching/Samtal 120 min 700

EVAs Livscoachning, behandlingar och erbjudanden

Här hittar du behandlingar för både ditt fysiska och mentala mående. Dock har jag inte kompetensen att utföra medicinska bedömningar eller behandlingar som motsvarar läkarvårdens kompetens.

Jag jobbar under sekretess men dina personuppgifter lagras hos BokaDirekt när du bokar din tid där. Behandlingarna sker antingen genom fysiska träffar via personliga möten, samtal via telefon eller digitala träffar samt healing på distans.

Jag tillhandahåller massagebänk, munskydd, handsprit med mera och arbetar utifrån rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Om någon form av anteckning angående behandling kan föras men jag kan inte förvara dessa för jag inte har något låsbart skåp att förvara de i, så får dessa antecknas och sparas av dig. Gäller även vid digitala träffar.
Under Livscoachbehandling kommer det att föras anteckningar i en lättare form vilka jag kan fota av och skicka till dig via mail eller sms om det går bra för dig. Delger även information om detta när behandling sker.

Samtal med vägledning motsvarar inte möte med psykolog eller kurator utan handlar om att du kan få dela med mig och där vi tillsammans bollar livets ämnen. Vägledning sker tillsammans med dig under behandlingstiden. Denna behandling har utformats utifrån mångårig yrkeserfarenhet inom vård och omsorg där samtal förts i olika former om livets händelser.

Avläsning och Medial vägledning har en annan inriktning och grund men går under samtal på grund av att samtal förs i samband med behandlingen.

Livscoachning i kort förklaring är en form av samtal där man bland annat ställer reflekterande frågor och utforskar möjligheter till förändring inom önskat område eller situation i livet.

Om du exempelvis bor i närheten av Östersund så som Sundsvall, Krokom, Sollefteå eller Hudiksvall så har du mig nära till hands. Men eftersom jag även genomför samtal och distanshealing så kan du bo vart som helst i landet och ändå få min hjälp.

EVAs Healing med samtal 50min

Jag är certifierad i Reikihealing 1 och 2. Healing utförs med lätt handpåläggning på kroppen och klienten har kläder på sig. Behandlingen utförs i samråd med dig. När det är okej för dig att starta så börjar behandlingen som även inkluderar kort samtal före och efter sessionen. Utförs helst liggande men går även bra sittande.

Länk till mer information om reikihealing:

https://reikiforbundet.worldsecuresystems.com/vad-ar-reiki/introduktion

Det går att läsa mer om denna behandlingsform om man söker på healing och självklart kan du höra av dig till mig om om du har några frågor eller funderingar kring  healing och reikihealing.

EVAs Healing på distans 35 min

Behandlingen sker under 20 minuter, och 10 – 15 minuter innan behandling så sätter du dig ned i lugn och ro. Under behandlingstiden skickar jag dig healing på distans.
När sessionen är över så väntar jag 5 minuter och då finns det möjlighet till återkoppling om du önskar. Samtal före behandling går också bra.

healing Östersund Sollefteå Hudiksvall healing Krokom Sundsvall

EVAs Samtalsbehandling med val av:

Samtal 30 eller 60 min, vägledning, avläsning eller medial vägledning.
Denna behandling i en lättare form sker utifrån samtal då du som kund kommer till EVAs för att föra samtal om något som du har i behov att prata om.
En form som inte motsvarar psykolog eller kurator utan livets samtal som du kan få dela med mig och vi tillsammans bollar ämnet och vägledning sker tillsammans med dig under behandlingstiden.
Samtalsbehandling utifrån ICF normer och riktlinjer.

EVAs Samtal 30 min

Denna form av samtal kan bokas om du som kund vill komma på ett första besök för att du kanske inte riktigt vet vad du ska välja för behandling. Under besöket reder vi ut vad som är bäst för dig. Det går även bra att välja denna form för fortsatt samtalsbehandling om det känns för lång tid med en timme.

Samtal med vägledning 60 min

En form av samtal där vi tillsammans samtalar och rådgör om det du vill prata om och delge under behandlingstiden. Med vägledning som hjälp kan vi tillsammans reda ut frågor och funderingar kring olika livssituationer. Sedan bokar man ett nytt besök för att lägga upp en plan och vidare den bästa behandlingen för dig.

healing Sollefteå Sundsvall Krokom Östersund Hudiksvall
samtal Krokom Sundsvall Östersund Sollefteå Hudiksvall

Avläsning med samtal 60 min

Denna behandling sker utifrån att du frågar efter att få bli avläst utifrån dina funderingar som handlar om dig i livet och funderingar om framtiden.
Motsvarar inte att spå utan jag besvarar dina frågor och ger medial vägledning utifrån vad jag får till mig via den mediala informationen.

Samtal med Medial vägledning 60 min

Denna form är av att budskap delges via mig som jag vidarebefordrar till dig. Dessa delges med respekt för dig och de budskap som framkommer. De budskap som kommer är de som kommer, det går inte att forma utifrån egen vilja.

EVAs Massage

30 min eller 50 min. Prisinformation och alternativ finns att se på min bokningssida.
Jag erbjuder en lättare massage med klassisk massageteknik. Den ger en avslappnande- och avkopplande stund, kan också ge energi eller nedvarvning men framförallt ge en avkopplande stund för dig. Jag utför ej medicinsk- eller idrottsmassage.

EVAs Livscoachning 60 min

I denna form av samtal så coachar jag dig i det ämne eller situation etcetera i livet som du vill förändra eller det du inte själv kan eller har svårt att reda ut själv. Under ett coachingsamtal ställer jag som coach frågor angående det som du vill ta upp. Syftet är att under samtalet och med reflekterande frågor komma till förändring. Målet är ett skifte från vad du inte vill ha till istället det du vill ha i ditt liv för att må bra. Detta är inte en form av samtal där man löser det som redan hänt för det kan man inte förändra. Utan fokus och förändring riktas mot möjligheten att leva och må bra i nuet.

Innan första mötet avslutas så kan vi tillsammans lägga upp en plan för ytterligare fyra gånger hur vi ska gå vidare för dig. En period av behandling innefattar ca 8 -12 gånger för ett bra resultat, enligt min kursledare/handledare som jag gått denna utbildning för, men sedan beror det också lite på när du är redo och fått det resultat du önskar. Sex månader efter avslutad behandlingsperiod kan vi om du vill ha en återkoppling för att du skall känna dig trygg att behandlingen inte bara avslutas tvärt.

När du bokar denna behandling så skriv gärna i meddelandet om du vill att jag kontaktar dig per telefon eller skickar en länk så mötet kan ske digitalt.
Samtalsbehandling utifrån ICF normer och riktlinjer.

samtal Sollefteå Hudiksvall Krokom Sundsvall Östersund

Paket

Healing med medialvägledning 90min

Den här behandlingen som är baserad utifrån healing och samtal.

Men även kan medialvägledning via healingen kan förekomma och delgivande av budskap som kan uppkomma under behandling, samtalar både före och efter behandling.
I samråd med dig så vägleds hur behandlingen skall utföras och vilket behov utifrån behandlingens erbjudande som efterfrågas.
Utförs helst liggande men går även bra sittande

Livscoachning/Samtal 120min

Samtals möten och behandling bakas  in i paketet och formas utifrån exempelvis en livshändelse/ situation som kan kännas svår att hantera eller klara av och utifrån dina behov. Plan för behandling skapas och då väljer du samtalsform och behandling som känns rätt för dig. Om så önskas kan även andra former av kontakter och expertis kopplas in och i samråd med dig  på lokal nivå vara med dig personligen som en stöttande funktion när dessa skall kontaktas.

Kan utföras på plats eller distans utifrån vilket val av behandling som utförs, samtal utförs digitalt eller per telefon.

Healing & samtal Östersund Sundsvall Sollefteå Hudiksvall Krokom

Slutord för denna presentation

EVAs Livscoachning handlar om att kunna ge och dela med mig av min kunskap och erfarenhet som
ger dig som kund möjlighet till välmående och hälsa ur ett holistiskt perspektiv för hela dig.

Välkommen

Evas Livscoachning

063-13 35 90

© Evas Livscoachning 2020. Alla rättigheter reserverade.
Innehållet på sidan är privat vilket betyder att texter och bilder inte får kopieras.