Behandlingar

Pris

Behandlingar/ Erbjudande Priser/Kr
EVAs Healing med samtal 60min 550
EVAs Healing på distans 35 min 400
EVAs Samtal 30min 200
EVAs samtal 60min
Med val utifrån: medialvägledning eller avläsning
400
EVAs Massage halvkropp 40 min 500
EVAs Massage helkropp 60 min 700
EVAs Massage helkropp 80 min 1000
Paketbehandlingar:  
EVAs Massage Halvkropp och Healing 90min 1000
EVAs Personligcoachning Livscoachning/vägledning 60 min 800
Healing samtal Strömstad Trollhättan Uddevalla Östersund Vänersborg

EVAs Livscoachning, behandlingar och erbjudanden

Här hittar du behandlingar för både ditt fysiska och mentala mående. Dock har jag inte kompetensen att utföra medicinska bedömningar eller behandlingar som motsvarar läkarvårdens kompetens.

Jag jobbar under sekretess men dina personuppgifter. Behandlingarna sker antingen genom fysiska träffar via personliga möten, samtal via telefon eller digitala träffar samt healing på distans.

Jag tillhandahåller massagebänk, munskydd, handsprit med mera och arbetar utifrån rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Om någon form av anteckning angående behandling kan föras men jag kan inte förvara dessa för jag inte har något låsbart skåp att förvara de i, så får dessa antecknas och sparas av dig. Gäller även vid digitala träffar.
Under Livscoachbehandling kommer det att föras anteckningar i en lättare form vilka jag kan fota av och skicka till dig via mail eller sms om det går bra för dig. Delger även information om detta när behandling sker.

Samtal med vägledning motsvarar inte möte med psykolog eller kurator utan handlar om att du kan få dela med mig och där vi tillsammans bollar livets ämnen. Vägledning sker tillsammans med dig under behandlingstiden. Denna behandling har utformats utifrån mångårig yrkeserfarenhet inom vård och omsorg där samtal förts i olika former om livets händelser.

Avläsning och Medial vägledning har en annan inriktning och grund men går under samtal på grund av att samtal förs i samband med behandlingen.

Livscoachning i kort förklaring är en form av samtal där man bland annat ställer reflekterande frågor och utforskar möjligheter till förändring inom önskat område eller situation i livet.

Om du exempelvis bor i närheten av Östersund så som Strömstad, Vänersborg, Trollhättan eller Uddevalla så har du mig nära till hands. Men eftersom jag även genomför samtal och distanshealing så kan du bo vart som helst i landet och ändå få min hjälp.

EVAs healing med samtal 60 min

Denna behandling består av att jag med mina händer utövar lätt handpåläggning på kroppen, behandlingen utförs påklädd. Behandlingen utförs i samråd med dig. Jag frågar dig om det är okej att starta och då börjar behandlingen.

Tid är tilltagen för Samtal före och efter behandling. Medialvägledning/vägledning via healingen kan förekomma. Vi avgör innan behandling hur du vill om eventuella budskap uppkommer om dom skall delges efter behandling eller inte.

Certifierad i Reiki Healing 1 och 2, diplomerad samtalsterapeut i Livscoachning.

Har ni frågor och funderingar kring Healing och Reikihealing hör gärna av er.

Förtydligande

Hänvisar till Reiki förbundet för mer information

Samtalsbehandling utifrån ICF normer och riktlinjer.

EVAs Healing på distans 35 min

Behandlingen sker under 20 minuter, och 10 – 15 minuter innan behandling så sätter du dig ned i lugn och ro. Under behandlingstiden skickar jag dig healing på distans.
När sessionen är över så väntar jag 5 minuter och då finns det möjlighet till återkoppling om du önskar. Samtal före behandling går också bra.

healing samtal Strömstad Trollhättan Uddevalla Östersund Vänersborg
Healing samtal Strömstad Trollhättan Uddevalla Östersund Vänersborg

EVAs Samtalsbehandling med val av:

Samtal 30 eller 60 min, vägledning, avläsning eller medial vägledning.
Denna behandling i en lättare form sker utifrån samtal då du som kund kommer till EVAs för att föra samtal om något som du har i behov att prata om.
En form som inte motsvarar psykolog eller kurator utan livets samtal som du kan få dela med mig och vi tillsammans bollar ämnet och vägledning sker tillsammans med dig under behandlingstiden.
Samtalsbehandling utifrån ICF normer och riktlinjer.

EVAs Samtal 30 min

Denna form av samtal kan bokas om du som kund vill komma på ett första besök för att du kanske inte riktigt vet vad du ska välja för behandling. Under besöket reder vi ut vad som är bäst för dig. Det går även bra att välja denna form för fortsatt samtalsbehandling om det känns för lång tid med en timme.

 

Healing samtal Strömstad Trollhättan Uddevalla Östersund Vänersborg
Healing samtal Strömstad Trollhättan Uddevalla Östersund Vänersborg

Avläsning med samtal 60 min

Denna behandling sker utifrån att du frågar efter att få bli avläst utifrån dina funderingar som handlar om dig i livet och funderingar om framtiden.
Motsvarar inte att spå utan jag besvarar dina frågor och ger medial vägledning utifrån vad jag får till mig via den mediala informationen.

Samtal med Medial vägledning 60 min

Denna form är av att budskap delges via mig som jag vidarebefordrar till dig. Dessa delges med respekt för dig och de budskap som framkommer. De budskap som kommer är de som kommer, det går inte att forma utifrån egen vilja.

EVAs Massage

40, 60 eller 80 min. Prisinformation och alternativ finns att se på min bokningssida.
Jag erbjuder en lättare massage med klassisk massageteknik. Den ger en avslappnande- och avkopplande stund, kan också ge energi eller nedvarvning men framförallt ge en avkopplande stund för dig. Jag utför ej medicinsk- eller idrottsmassage.

Paket

EVAs Massage Halvkropp och Healing 90min 

Denna kombinationsbehandling går till så att du som kund väljer vilken del av kroppen där du vill ha halvkroppsmassage, rygg eller benens framsida och baksida och rumpa.

Därefter behandlar jag dig med Healing som ett komplement för hela kroppen så att kroppen får möjlighet att slappna av och få en helhet i behandlingen för hela kroppen. Kroppen ges även möjlighet och ta emot vad just din kropp behöver  med en djupare behandlingsmetod i kombination med massage och healing.

Tidsaspekten för denna behandling är tilltagen för att det skall även inrymmas samtal före och efter om så önskas.

EVAs Personligcoachning Livscoachning/vägledning 60 min

Coachar dig i det ämne eller situation etc. i livet som du vill förändra, det du själv kan ha svårt att reda ut på egen hand. Inriktningarna kombineras, riktningen av samtalet leds genom vad du vill samtala om, behandlingen börjar jag som coach med att fråga lite om vem du är och ditt förflutna, därefter sker behandlingen utifrån vad du väljer och vill samtala om.

Livscoachning: Från att vara i det som är/kan ha varit till att vara i det här och nu, vända det från vad du inte vill ha till vad du vill ha i ditt liv för att må bra. Jag som coach ställer frågor och du har svaren hur du vill ha i ditt liv. Detta är inte en form av behandling som samtal där man löser det som redan hänt för det kan man inte förändra. I stället fokus och förändring riktas mot möjligheten att leva i nuet här och nu i livet och livssituation i det ämne eller situation som tas upp under samtalet

Vägledning: Är riktad till att coacha dig i att lösa det som ligger exempelvis latent kvar från det förflutna, något du inte tagit tag i eller inte orkar ta tag i. Genom vägledning under behandlingen reda ut det som tas upp, om det känns bra för dig och vi börjar lösa upp funderingar runt det som tas upp.

När bokning sker så skickar jag dig ett mejl angående om var eller hur du önskar att mötet och behandlingen skall utföras/ske.

Vid första mötets avslut Skapar vi en plan för hur vi ska gå vidare, 3gånger, 2 – 3 veckor mellan tillfälle. Hur många gånger behandlingen skall ske bestämmer du, 8 – 10 gånger rekommenderas för bra resultat. Återkoppling kan ske efter sex månader om du önskar för feedback och uppföljning av behandlingen.

Denna behandling skapad utifrån att jag är diplomerad Livscoach och Vägledning är baserad utifrån av mångårig yrkeserfarenhet i vård och omsorg och min egen erfarenhet av samtalsbehandling. Utövande och praktiserande av samtal har förts i olika former om livets händelser privat och yrkesmässigt.

Samtalsbehandling utifrån ICF normer och riktlinjer

Healing samtal Strömstad Trollhättan Uddevalla Östersund Vänersborg

Healing & samtal Östersund Strömstad Trollhättan Vänersborg Uddevalla

Slutord för denna presentation

EVAs Livscoachning handlar om att kunna ge och dela med mig av min kunskap och erfarenhet som
ger dig som kund möjlighet till välmående och hälsa ur ett holistiskt perspektiv för hela dig.

Välkommen

Evas Livscoachning

0526-22 333 | 063 - 13 35 90 

© Evas Livscoachning 2020. Alla rättigheter reserverade.
Innehållet på sidan är privat vilket betyder att texter och bilder inte får kopieras.